elämän tarkoitus itsensä kehittäminen itsetuntemus

Akashic Records: sielun tiekartta

akashic-records-sielun-tiekartta

Akashic Records: sielun tiekartta. Useimmilla meistä, jotka henkisen kasvun tielle päätyvät, on vahva intuitio ja jonkinlainen tietämys siitä, mikä se oma tehtävä on. Meillä on halu auttaa ja tuoda valoa maailmaan, ja olemme läpikäyneet omassa elämässämme jos jonkinlaista haastetta ja ongelmaa, jotka ovat vahvistaneet meitä ja pohjustaneet tehtävään heräämistämme. Tiedämme, kun olemme oikean asian äärellä, ja tiedämme myös kun jokin ei tunnu oikealta meille. Mutta probleema on, että tiedämme tämän vasta yrityksen kautta, tunteesta, jonka kyseinen asia meissä herättää.

Tämä on hidas, yrityksen ja lukuisten erehdysten kautta kuljettu tie, joka johtaa siihen turhauttavaan, ”aina lyön päätä seinään” oloon, joka on varmasti tuttu kaikille itseään etsiville. Vaikka mitä tekisin, vaikka kuinka manifestoin ja luon tavoitteita, asetan intentioita paremmalle tulevaisuudelle, aina huomaan putoavani korkealta ja kovaa samaan todellisuuteen kuin aina ennenkin. Missä on vika? Ja mikä pahinta, entä, jos se vika on minussa? 

Tämä on kierre, joka lannistaa innokkaimmankin valontuojan. Mutta mitä jos sinulla voisi olla tarkka tieto siitä, mikä on sinulle oikea reitti, sielun tasolla? Jos voisit jo ennalta tietää (ei aavistaa, ei aistia, ei ennustaa, vaan tietää) mitkä valinnoistasi ovat linjassa oman sielun tehtäväsi kanssa, ja mikä valinnoista vie sinua kauemmas siitä, mitä olet täällä todella tekemässä? 

Akashic Records on tiekartta sielun matkallesi

Tästä Akashic Records-tulkinnassa on kyse. Tiekartasta läpi oman sielun matkasi. Se on ohjenuora omiin valintoihisi nyt ja tulevaisuudessa, jotta pysyt linjassa oman elämäntehtäväsi kanssa. Näet myös menneet valintasi aivan uudessa valossa. Voit lopettaa itsesyytökset, katumisen, jossittelun ja menneisyydessä elämisen. Mikä on tapahtunut, on tapahtunut ja sille ei voi enää mitään, mutta jos et olisi tehnyt juuri niitä valintoja, et olisi nyt tässä. Ja juuri tässä ja nyt on sinun mahdollisuutesi valita toisin. 

Voit alkaa tehdä valintoja, jotka tukevat sinun parastasi. Voit ohjata laivaasi juuri oikeaan suuntaan, ja mikä parasta, korjata kurssia ajoissa, jo kauan ennen jäävuoreen törmäämistä. Enää ei tarvitse mennä kaikessa yritysten ja epäonnistumisten kautta, ja hidastaa kulkuasi ylimääräisillä mutkilla, u-käännöksillä ja arpomisella, josko tämä olisi se oikea suunta, tai tämä tai tämä

On olemassa helpompikin tapa

Minä itse olin mestari etsimään tietoa, uusia tapoja, korjaamaan erehdyksiäni ja vaihtamaan suuntaa, aina tekemään korjausliikkeitä kun huomasin olevani hukassa. En hetkeäkään odottanut, että kukaan muu pelastaisi minut. Mutta kun tajusin, että minun ei tarvitse joka kerta kulkea sitä kivikkoista harhapolkua loppuun saakka todetakseni, että pieleen meni, on elämäni muuttunut niin paljon helpommaksi! On suunnattoman vapauttavaa, kun voi jo ensimmäisillä harha-askelilla todeta, että jaaha, nyt ei ole oikea suunta, ja palata takaisin oikealle polulle. Se on nopeaa, helppoa ja vaivatonta verrattuna entiseen. Kaikki sellaisia adjektiiveja, jotka elämästäni puuttuivat tyystin ensimmäiset 30 vuotta. Olen ollut enemmänkin sellainen kärsimyksen ja uhriutumisen kautta selviytymiseen-tyyppi. Huh, miten energiaa vievää sellainen elämä olikaan… . 

Onko sielun tehtäväsi selvittäminen, ja ennen kaikkea sen todeksi eläminen, jotain, mikä kiehtoo sinua ja tuntuu tärkeältä? Jos näin on, niin tarjoan sinulle ihan huikeaa mahdollisuutta. Olen juuri parhaillaan opiskelemassa Akashic Records-tulkintojen tekemistä, ja kun hain testiasiakkaita opintoja varten, kysyntä ylitti huimasti tarjonnan. Tämä aihe kiinnostaa selvästi suuressa määrin, ja ihmekös tuo: kukapa nyt ei haluaisi kuulla, mitä omassa sielun kartassa lukee! Joten avasin ennakkomyynnin näille tulkinnoille. Kun lopullinen hinta tälle tulee olemaan 149€, nyt, opintojeni ollessa vielä kesken, jokainen ennakkoon tulkinnan ostanut saa sen hintaan 49€! Tämä tarjous ei tule koskaan toistumaan, ja paikkoja on rajoitettu määrä. Joten jos haluat ostaa Akashic Records-tulkinnan vaikka itsellesi joululahjaksi, nyt on juuri oikea aika. Tulkinnat tullaan toimittamaan tammi-maaliskuun aikana, sitä mukaa kun saan opintoni päätökseen ja pääsen purkamaan ennakko-ostajien jonoa. 

Tulkintaa varten tarvitsen sinulta muutamia perustietoja, joten jos haluat tarttua tähän, laita minulle sähköpostia osoitteeseen tiia@tiiaojala.fi 

Kerron vastauksessani, mitä tietoja tarvitsen ja että onko paikkoja vielä vapaana. Itse tulkinnan vastaanottaminen ei vaadi sinulta mitään muuta kuin yhden videopuhelun verran aikaasi tulkinnan valmistuttua. 

Jos sinua kiinnostaa, miten tämä käytännössä toimii, voit rinnastaa tulkinnan tekoa mielessäsi vaikkapa astrologisen kartan tai Human Design-kartan lukemiseen. Ei siis ole kyse mistään sen mystisemmästä, joten ei syytä huoleen 😉 

Kysy lisää, jos jokin jäi askarruttamaan mieltäsi, vastaan mielelläni! Ja jos haluat varata oman tulkintasi, laita viesti osoitteeseen tiia@tiiaojala.fi 

Rauhaisaa joulun odotusta, 

Tiia 

Sinua voisi kiinnostaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

[instagram-feed]