holistic leadership valmennus

Jokainen meistä on johtaja. Vähintään oman elämänsä ja itsensä johtaja. Jos me emme johda itseämme, etsimme johtajaa ulkopuolelta. Mutta jos löydämme johtajan sisältämme, meistä tulee aktiivinen voimavara elämässämme. Me LUOMME, sen sijaan että suoritamme. Tätä on Holistic Leadership- kokonaisvaltainen johtajuus.

Mitä on Holistic Leadership

Holistic Leadership on valmennus sinulle, joka tarvitset johtajuustaitoja työssäsi (ja elämässäsi), mutta et TUNNE itseäsi johtajaksi. Tunnet itsesi pieneksi, joskus jopa huijariksi. Tunnet, että joudut esittämään johtajaa, ja se imee sinusta kaikki mehut. Jatkuva roolin esittäminen irrottaa sinut itsestäsi. Liu’ut koko ajan kauemmas työn ilosta ja sisälläsi kasvava möykky kasvaa koko ajan.

Itsesi johtaminen ei ole yhtään sen helpompaa. Itsellesi olet ankara, ankarampi kuin kukaan muu. Sisäinen puheesi on sättivää ja syyllistävää, eikä suinkaan kehuvaa ja kannustavaa. Tunnet olevasi epäonnistunut, vaikka yrität koko ajan yli omien voimiesi.

Millaista työsi, ja elämäsi, olisivat, jos löytäisit rauhan johtajuuskäsitteen kanssa? Jos sinun ei tarvitsisi pukea pomon rooliasua päälle joka aamu vain selvitäksesi päivän loppuun? Jos voisit olla oma itsesi, pystypäin ja häpeilemättä? Jos omat ominaisuutesi, joita olet pitänyt heikkouksina, nousisivatkin vahvuuksiksi omassa johtajuudessasi: herkkyys, empaattisuus, tunteellisuus, feminiinisyys?

Tässä sinua auttaa Holistic Leadership, valmennusohjelma herkille ja intuitiivisille johtajille, yrittäjille, ja kaikille johtajuustaitoja työssään (ja elämässään) tarvitseville, jotka kaipaavat sisäisen, kokonaisvaltaisen johtajuuskäsitteen omaksumista ja rajoittavien uskomusten purkamista johtajuuden ympäriltä. 

Haluatko selvittää, onko valmennus sopiva sinulle? Varaa MAKSUTON Ytimen Kirkastus- keskustelu, jossa 30 minuutin aikana pureudumme juuri sinun tämänhetkiseen tilanteeseesi, tavoitteisiin ja toiveisiin, ja autan sinua varmistamaan, mikä on sinun kannaltasi sopivin seuraava askel!

HUOM. Jos et löydä sopivaa aikaa ajanvarauksen kautta, laita txt/whatsapp numeroon 0453301426, niin sovitaan aika

Kuka minä olen?

Olen Tiia, valmentaja, business coach, oman, yli 15-vuotiaan  hyvinvointiyritykseni johtaja ja erityisherkkyyden kokemusasiantuntija. Palveluihini kuuluvat hius- ja hierontapalvelut paikallisesti Kukkian Juuret-liikkeessäni Luopioisissa, sekä valmennustyö yli kunnan- tai maakuntarajojen etäyhteyksillä. Olen tehnyt valmennusta monesta eri näkökulmasta käsin: erityisherkkyys, henkinen kasvu, yrittäjyys, itsetuntemus… Kunnes aina palaan samaan lopputulokseen. Jokainen ihminen on vastuussa omista valinnoistaan. Jokaisen on kasvettava johtamaan itseään. 

Minä olen johtanut itseäni aina. Olen esikoinen nelilapsisesta perheestä, enkä muista aikaa, jolloin joku olisi  huolehtinut minusta. Olen ihan pienestä asti ottanut muista huolehtijan roolin, ja pitänyt huolen itsestäni. Olen myös tehnyt valintoja, joita muut eivät ole aina ymmärtäneet. Olen tullut äidiksi 17-vuotiaana, ja perustanut yritykseni parikymppisenä niin, ettei minulla ollut mitään käsitystä yrittäjyydestä. 

On ollut aikoja, jolloin olisi ollut varmasti järkevämpää luovuttaa, mutta  jokin minussa on aina ajanut jatkamaan, jaksamaan, kestämään ja kokeilemaan uusia tapoja. Jos en ole jotain osannut, olen opetellut. Olen suorittanut urani aikana kolme eri tutkintoa työnteon ohessa, ja neljäs (johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto) on parhaillaan käynnissä. Olen myös käynyt läpi varsinaisen henkisen kasvun korkeakoulun, kun itsensä piilottavasta, muut edelleen laittavasta erityisherkästä tytöstä piti kasvaa luja, sinnikäs ja omaa elämäänsä johtava aikuinen. 

Olen valmentanut lukuista joukkoa erityisherkkiä, empaattisia, kultaisia ja kilttejä ihmisiä, joista iso osa on työllistänyt itsensä yrittäjinä. Minä tiedän sen potentiaalin, joka kätkeytyy kyseisiin piirteisiin. On aivan eri asia olla kova, valtaa tavoitteleva, kyynärpäätaktiikkaa epäröimättä käyttävä johtoasemassa oleva henkilö, joka muodon vuoksi, paperilla, opettelee tunnetaitoja ja empatiaa, kun ne tällä hetkellä ovat niin muotisanoja johtajuudesta keskusteltaessa, kuin olla oikeasti empaattinen, ymmärtäväinen ja ihmisyydelle herkkä ihminen, joka yrittää pärjätä johtotehtävässä ilman, että menettää täysin itseään rajojen puutteessa ja kuorman kasvaessa.

Mutta sitten, kun herkkä ihminen löytää sisältään johtajan, joka ei ole mitään päälle liimattua eikä esittämistä, vaan aitoa varmuutta omasta itsestään ja tekemisestään, hänestä kasvaa maailmaa mullistava, ihmisiä kannustava, ympäristöään paremmaksi muuttava, kokonaisvaltainen johtaja.

Kokonaisvaltainen johtajuus

Holistic Leadership, eli kokonaisvaltainen johtajuus, pitää sisällään ydinajatuksen siitä, että jokainen voi olla johtaja. Myös herkkä, empaattinen, intuitiivinen, auttavainen ihminen voi johtaa- ja usein tekeekin jo niin, tiedostamattaan, esimerkillään. Ihmiset, jotka näkevät paljon, ajattelevat paljon, tuntevat paljon, he myös hahmottavat kokonaiskuvan ja luovat ympärilleen sellaista hyvää oloa ja lämpöä, jota muut tarvitsevat, mutta eivät tiedosta. Ja koska vielä nykypäivänä tällainen ajattelu on kaukana totutusta, ns. järki- tai reaalimaailman ajattelutavasta, mitään ”henkisen” tai ”energiaan” pohjautuvaa keskustelua johtajuuteen liittyen ei edes käydä. Jos näille asioille herkkä ihminen nouseekin johtavaan asemaan, hän on visusti piilottamassa herkkyytensä, ja opettelee ns. johtajan roolin, jotta pärjää ympäristössään. 

Entä jos asiat olisivat toisin? Jos ne ihmiset, joilla on parhaat ihmissuhdetaidot, olisivatkin johtajia? Jos valtaa saisivat he, jotka sitä vähiten haluavat? Jos he, jotka ovat valmiita tinkimään omasta edustaan yhteisön hyväksi? 

Tällaisen maailman minä haluaisin nähdä. Tällaista maailmaa minä haluan olla luomassa, ja teen sen vahvistamalla herkkien ihmisten uskoa omaan itseensä, omiin kykyihinsä ja mahdollisuuksiinsa. Teen sen valmentamalla herkistä ihmistä kokonaisvaltaisia johtajia, jotta he ottavat sen tehtävän itselleen yhteisen aikamme jälkeen. Kun ihminen on itse itsensä johtaja, lempeästi mutta määrätietoisesti, hän osaa luotsata itsensä ja elämänsä sinne minne sitten ikinä haluaakaan sen kulkevan.

Haluatko jutella kanssani, ja selvittää, onko Holistic Leadership- valmennus sinua varten? Varaa oma Ytimen Kirkastus-keskustelusi kanssani:

 

 

Mitä muut ovat sanoneet valmennuksestani

”Olen todella tyytyväinen saamaani tukeen itseni ja unelmieni selkeyttämisessä ja rohkaisusta, jota olen saanut. Ilman tätä tukea en olisi edennyt kaiken tämän kanssa, mitä elämässäni ja minussa on. On ollut suunnatonta kaipuuta omanlaiseen yrittäjyyteen näissä puitteissa vankassa maaseutuympäristössä suuren perheen äitinä ja suunnaton halu paljon työn keskellä ja keskeltä suunnata huomio johonkin hyvin ainutkertaiseen ja herkkään, virittäen itseänsä yrittäjyyden muotoihin ja mahdollisuuksiin, joita on sisimmässään kantanut vuosikymmenet. Olen saavuttamassa suurimmat unelmani, mitä en oikein ole uskaltanut haaveillakkaan saavani toteuttaa.”
Nainen ja äiti
Hyvinvointialan yrittäjä
Valmennus auttoi minua tsemppaamaan itseäni sekä saavuttamaan haluamiani tavoitteita. Olen jo aiemmin itsetutkiskellut itseäni, mutta sain silti Tiian valmennuksesta uusia näkökantoja ja vahvistettua omaa näkemystäni, mitä haluan. Olen todella iloinen, että lähdin mukaan.
Nainen, 30+
Itsensä johtaja
Upeaa valmennusta, ihanan selkeää ja tietoista. Olet luontainen ihmistuntija ja mahtava valmentaja <3
Nainen
Johtaja ja valmennusalan ihminen itsekin

Holistic Leadership valmennuksen sisältö

Holistic Leadership on 3 kuukauden mittainen yksilövalmennus, jossa saat henkilökohtaista valmennusta joka toinen viikko koko kolmen kuukauden ajan. Aloitamme oman tilanteesi kartoittamisesta ja tavoitteen asettamisesta yhteiselle matkallemme. Sitten pidämme huolen, että jokainen rajoittava uskomus, sisäinen este sekä hidaste tulee käsiteltyä, hoidettua ja parannettua, jotta voit edetä kohti omaa, sisäistä johtajuuttasi. 

Yhdistän valmennuksessani sekä coachaus-taitoja, keho-mielityöskentelyä, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin osaamistani (olen valmentajan lisäksi myös koulutettu hieroja ja hyvinvoinnin ammattilainen) sekä ymmärrystäni autonomisen hermoston toiminnasta ja sisäisen turvallisuuden merkityksestä ihmisen kehityksessä. Kaiken, mitä minä osaan, olen opiskellut, käytän työssäni ihmisten parissa joka päivä, saat sinä käyttöösi valmennuksen ajaksi. 

Early Bird-kampanja on nyt käynnissä! Valmennuksen ennakkomyynti on käynnissä NYT. Etusi -900€, kun lähdet mukaan viimeistään 30.9.2023

Valmennuksen hinta normaalisti on 2499€. Juuri nyt etuhinta on 1599€! Maksusuunnitelma on mahdollinen.

Varaa oma aikasi ilmaiseen Ytimen Kirkastus-keskusteluun, ja katsotaan, miten minä voisin auttaa juuri sinua! HUOM. Puhelu ei sido mihinkään, ja jo sen aikana lupaan antaa sinulle arvoa ja selkeyttä tilanteessasi etenemiseen. Aikoja löytyy myös nettiajanvarauksen ulkopuolelta. Jos et löydä sopivaa, laita viesti/whatsapp numeroon 045 3301426, niin sovitaan aika yhdessä!

BONUS: Muutos minäkuvaasi-muuttumisleikki

BONUKSENA saat: 350€:n arvoisen Muutos minäkuvaasi- sisäinen ja ulkoinen muuttumisleikki-paketin, jossa tuodaan uusi minäkuvasi johtajana vastaamaan todellisuutta myös ulkoisesti! Pakettiin kuuluu yksi ylimääräinen Elämän kartoitus-valmennus henkilökohtaisesti kanssani, jossa käydään elämääsi kokonaisuutena läpi, kartoitetaan sen muutoskohdat ja tehdään suunnitelma niissä etenemiseksi. Sen lisäksi hoidetaan kehoa hieronnan keinoin, yksilöllisen tarpeesi mukaisesti. Kirsikkana kakun päällä teemme muodonmuutoksen hiuksillesi, jotta ulkoinen olemuksesi kuvastaa sisäistä uudistustasi ja tukee uuden minäkuvan muodostumista. Opastan sinut myös laittamaan hiuksiasi jatkossa, jotta saat ylläpidettyä muutosta itse tästä eteenpäin. Koko tämä kokonaisuus vie noin 6 tuntia, joka jaetaan yksilöllisesti tarpeesi mukaan. Palvelu toteutetaan joko liikkeessäni Luopioisissa tai sinun luonasi (sovitaan tapauskohtaisesti). Normaalisti tämän kokonaisuuden hinta on 350€, mutta sinä saat sen Holistic Leadership-valmennuksen mukana! Päivän ohjelmaan kuuluu myös lounas ja kahvitarjoilu. Jos tämä kiinnostaa, tai haluat lisätietoja, voit laittaa sähköpostia tiia@ tiiaojala.fi tai ottaa yhteyttä 045 3301426.

Onko sinulla kysyttävää, tai kaipaat johonkin lisätietoa? Laita minulle sähköpostia: tiia@tiiaojala.fi
otayhteyttä

Toivottavasti jutellaan pian! Lämpimin terveisin, Tiia