holistic leadership valmennus

Jokainen meistä on johtaja. Vähintään oman elämänsä ja itsensä johtaja. Jos me emme johda itseämme, etsimme johtajaa ulkopuolelta. Mutta jos löydämme johtajan sisältämme, meistä tulee aktiivinen voimavara elämässämme. Me LUOMME, sen sijaan että suoritamme. Tätä on Holistic Leadership- kokonaisvaltainen johtajuus.

tarinani
hyvinvointia välittämässä

Mitä on Holistic Leadership

Holistic Leadership on valmennus sinulle, joka tarvitset johtajuustaitoja työssäsi (ja elämässäsi), mutta et TUNNE itseäsi johtajaksi. Tunnet itsesi pieneksi, joskus jopa huijariksi. Tunnet, että joudut esittämään johtajaa, ja se imee sinusta kaikki mehut. Jatkuva roolin esittäminen irrottaa sinut itsestäsi. Liu’ut koko ajan kauemmas työn ilosta ja sisälläsi kasvava möykky kasvaa koko ajan.

Itsesi johtaminen ei ole yhtään sen helpompaa. Itsellesi olet ankara, ankarampi kuin kukaan muu. Sisäinen puheesi on sättivää ja syyllistävää, eikä suinkaan kehuvaa ja kannustavaa. Tunnet olevasi epäonnistunut, vaikka yrität koko ajan yli omien voimiesi.

Millaista työsi, ja elämäsi, olisivat, jos löytäisit rauhan johtajuuskäsitteen kanssa? Jos sinun ei tarvitsisi pukea pomon rooliasua päälle joka aamu vain selvitäksesi päivän loppuun? Jos voisit olla oma itsesi, pystypäin ja häpeilemättä? Jos omat ominaisuutesi, joita olet pitänyt heikkouksina, nousisivatkin vahvuuksiksi omassa johtajuudessasi: herkkyys, empaattisuus, tunteellisuus, feminiinisyys?

Tässä sinua auttaa Holistic Leadership, valmennusohjelma herkille ja intuitiivisille johtajille, yrittäjille, ja kaikille johtajuustaitoja työssään (ja elämässään) tarvitseville, jotka kaipaavat sisäisen, kokonaisvaltaisen johtajuuskäsitteen omaksumista ja rajoittavien uskomusten purkamista johtajuuden ympäriltä. 

Haluatko selvittää, onko valmennus sopiva sinulle? Varaa MAKSUTON Ytimen Kirkastus- keskustelu, jossa 30 minuutin aikana pureudumme juuri sinun tämänhetkiseen tilanteeseesi, tavoitteisiin ja toiveisiin, ja autan sinua varmistamaan, mikä on sinun kannaltasi sopivin seuraava askel!

HUOM. Jos et löydä sopivaa aikaa ajanvarauksen kautta, laita txt/whatsapp numeroon 0453301426, niin sovitaan aika
5 päivän ilmainen haaste: Keho, sydän ja mieli samaan suuntaan
Tule mukaan ilmaiseen minivalmennukseen: Keho, sydän ja mieli samaan suuntaan
kukaminäolen

Kuka minä olen?

Olen Tiia, valmentaja, business coach, oman, yli 15-vuotiaan  hyvinvointiyritykseni johtaja ja erityisherkkyyden kokemusasiantuntija. Palveluihini kuuluvat hius- ja hierontapalvelut paikallisesti Kukkian Juuret-liikkeessäni Luopioisissa, sekä valmennustyö yli kunnan- tai maakuntarajojen etäyhteyksillä. Olen tehnyt valmennusta monesta eri näkökulmasta käsin: erityisherkkyys, henkinen kasvu, yrittäjyys, itsetuntemus… Kunnes aina palaan samaan lopputulokseen. Jokainen ihminen on vastuussa omista valinnoistaan. Jokaisen on kasvettava johtamaan itseään. 

Minä olen johtanut itseäni aina. Olen esikoinen nelilapsisesta perheestä, enkä muista aikaa, jolloin joku olisi  huolehtinut minusta. Olen ihan pienestä asti ottanut muista huolehtijan roolin, ja pitänyt huolen itsestäni. Olen myös tehnyt valintoja, joita muut eivät ole aina ymmärtäneet. Olen tullut äidiksi 17-vuotiaana, ja perustanut yritykseni parikymppisenä niin, ettei minulla ollut mitään käsitystä yrittäjyydestä. 

On ollut aikoja, jolloin olisi ollut varmasti järkevämpää luovuttaa, mutta  jokin minussa on aina ajanut jatkamaan, jaksamaan, kestämään ja kokeilemaan uusia tapoja. Jos en ole jotain osannut, olen opetellut. Olen suorittanut urani aikana kolme eri tutkintoa työnteon ohessa, ja neljäs (johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto) on parhaillaan käynnissä. Olen myös käynyt läpi varsinaisen henkisen kasvun korkeakoulun, kun itsensä piilottavasta, muut edelleen laittavasta erityisherkästä tytöstä piti kasvaa luja, sinnikäs ja omaa elämäänsä johtava aikuinen. 

Olen valmentanut lukuista joukkoa erityisherkkiä, empaattisia, kultaisia ja kilttejä ihmisiä, joista iso osa on työllistänyt itsensä yrittäjinä. Minä tiedän sen potentiaalin, joka kätkeytyy kyseisiin piirteisiin. On aivan eri asia olla kova, valtaa tavoitteleva, kyynärpäätaktiikkaa epäröimättä käyttävä johtoasemassa oleva henkilö, joka muodon vuoksi, paperilla, opettelee tunnetaitoja ja empatiaa, kun ne tällä hetkellä ovat niin muotisanoja johtajuudesta keskusteltaessa, kuin olla oikeasti empaattinen, ymmärtäväinen ja ihmisyydelle herkkä ihminen, joka yrittää pärjätä johtotehtävässä ilman, että menettää täysin itseään rajojen puutteessa ja kuorman kasvaessa.

Mutta sitten, kun herkkä ihminen löytää sisältään johtajan, joka ei ole mitään päälle liimattua eikä esittämistä, vaan aitoa varmuutta omasta itsestään ja tekemisestään, hänestä kasvaa maailmaa mullistava, ihmisiä kannustava, ympäristöään paremmaksi muuttava, kokonaisvaltainen johtaja.

Kokonaisvaltainen johtajuus

Holistic Leadership, eli kokonaisvaltainen johtajuus, pitää sisällään ydinajatuksen siitä, että jokainen voi olla johtaja. Myös herkkä, empaattinen, intuitiivinen, auttavainen ihminen voi johtaa- ja usein tekeekin jo niin, tiedostamattaan, esimerkillään. Ihmiset, jotka näkevät paljon, ajattelevat paljon, tuntevat paljon, he myös hahmottavat kokonaiskuvan ja luovat ympärilleen sellaista hyvää oloa ja lämpöä, jota muut tarvitsevat, mutta eivät tiedosta. Ja koska vielä nykypäivänä tällainen ajattelu on kaukana totutusta, ns. järki- tai reaalimaailman ajattelutavasta, mitään ”henkisen” tai ”energiaan” pohjautuvaa keskustelua johtajuuteen liittyen ei edes käydä. Jos näille asioille herkkä ihminen nouseekin johtavaan asemaan, hän on visusti piilottamassa herkkyytensä, ja opettelee ns. johtajan roolin, jotta pärjää ympäristössään. 

Entä jos asiat olisivat toisin? Jos ne ihmiset, joilla on parhaat ihmissuhdetaidot, olisivatkin johtajia? Jos valtaa saisivat he, jotka sitä vähiten haluavat? He, jotka ovat valmiita tinkimään omasta edustaan yhteisön hyväksi? 

Tällaisen maailman minä haluaisin nähdä. Tällaista maailmaa minä haluan olla luomassa, ja teen sen vahvistamalla herkkien ihmisten uskoa omaan itseensä, omiin kykyihinsä ja mahdollisuuksiinsa. Teen sen valmentamalla herkistä ihmistä kokonaisvaltaisia johtajia, jotta he ottavat sen tehtävän itselleen yhteisen aikamme jälkeen. Kun ihminen on itse itsensä johtaja, lempeästi mutta määrätietoisesti, hän osaa luotsata itsensä ja elämänsä sinne minne sitten ikinä haluaakaan sen kulkevan.

Haluatko jutella kanssani, ja selvittää, onko Holistic Leadership- valmennus sinua varten? Varaa oma Ytimen Kirkastus-keskustelusi kanssani:

 

Mitä muut ovat sanoneet valmennuksestani

”Olen todella tyytyväinen saamaani tukeen itseni ja unelmieni selkeyttämisessä ja rohkaisusta, jota olen saanut. Ilman tätä tukea en olisi edennyt kaiken tämän kanssa, mitä elämässäni ja minussa on. On ollut suunnatonta kaipuuta omanlaiseen yrittäjyyteen näissä puitteissa vankassa maaseutuympäristössä suuren perheen äitinä ja suunnaton halu paljon työn keskellä ja keskeltä suunnata huomio johonkin hyvin ainutkertaiseen ja herkkään, virittäen itseänsä yrittäjyyden muotoihin ja mahdollisuuksiin, joita on sisimmässään kantanut vuosikymmenet. Olen saavuttamassa suurimmat unelmani, mitä en oikein ole uskaltanut haaveillakkaan saavani toteuttaa.”
Nainen ja äiti
Hyvinvointialan yrittäjä
Valmennus auttoi minua tsemppaamaan itseäni sekä saavuttamaan haluamiani tavoitteita. Olen jo aiemmin itsetutkiskellut itseäni, mutta sain silti Tiian valmennuksesta uusia näkökantoja ja vahvistettua omaa näkemystäni, mitä haluan. Olen todella iloinen, että lähdin mukaan.
Nainen, 30+
Itsensä johtaja
Upeaa valmennusta, ihanan selkeää ja tietoista. Olet luontainen ihmistuntija ja mahtava valmentaja <3
Nainen
Johtaja ja valmennusalan ihminen itsekin

Holistic Leadership palvelut

Holistic Leadership taipuu intensiivi-yksilövalmennuksen lisäksi ryhmävalmennukseksi työyhteisöille ja muille ryhmille. Järjestän teeman ympäriltä myös erilaisia retriittejä ja workshop-päiviä, joihin liittyy aina vahvasti luontoyhteys ja rentouttava, inspiroiva ympäristö. Retriiteistä voit lukea lisää täältä

Yhdistän valmennuksessani sekä coachaus-taitoja, keho-mielityöskentelyä, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin osaamistani (olen valmentajan lisäksi myös koulutettu hieroja ja hyvinvoinnin ammattilainen) sekä ymmärrystäni autonomisen hermoston toiminnasta ja sisäisen turvallisuuden merkityksestä ihmisen kehityksessä. Kaiken, mitä minä osaan, olen opiskellut, käytän työssäni ihmisten parissa joka päivä, saat sinä käyttöösi valmennuksen ajaksi. 

Palvelupaketit

Yksilövalmennus

Yksilövalmennus aloitetaan aina (ilmaisella) Ytimen kirkastus-keskustelulla, jossa kartoitamme tilanteesi ja sovimme yhdessä sopivan valmennusrakenteen. Yksilövalmennus on nimensä mukaisesta yksilöllistä, joten sisältö muodostuu sinun tarpeistasi. Paketit vaihtelevat kolmen kerran täsmävalmennuksesta 6 tai 12 kk:n perusteellisiin muutoksiin. Hinnat sijoittuvat 297€ (kolmen kerran paketti) ja 4997€ (12kk:n valmennus) välille. Maksusuunnitelmat ovat mahdollisia.

Yksilövalmennus sopii sinulle, joka tarvitset apua konkreettisessa muutoksessa, jota estää (tiedostamattomat) uskomukset ja omat toimintatavat, joihin et oikein saa otetta. Kun haluat ajatusten peilaajaa, sparrausta, tukea ja ytimen kirkastajaa, ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä, miten minä voin auttaa!

 

Retriitit ja koulutuspäivät

Holistic Leadership-valmennukselliset retriitit ovat tarkoitettu intohimoisille itsensä kehittäjille ja henkisesti tietoisille ihmisille.  Janoatko sinä aitoa yhteyttä samanhenkisiin, yhtä intohimoisiin ja elämäänsä palavasti rakastuneisiin tyyppeihin? Heihin, jotka ovat jo käyneet läpi ne kovimmat koulut ja ottaneet niistä opikseen? Sellaisiin ihmisiin, jotka ovat päässeet ohi uhriroolista, ovat tutustuneet itseensä syvimmän kautta ja löytäneet kultakimpaleita sisältänsä. Seuraava vaihe olisi selvittää, miten valjastaa sen kaiken kokemuksen, opin ja ymmärryksen ansaitsemaansa käyttöön: sinun, minun ja meidän kaikkien hyväksi?

Retriitit järjestetään luonnonläheisissä paikoissa, henkeen sopivassa ympäristössä, sielukkaasti. Seuraavan retriitin järjestelyt ovat käynnissä, tiedotamme pian lisää! Kiinnostuitko jo nyt? Liity postituslistalle, niin saat tiedon ilmottautumisesta ensimmäisten joukossa: 

Työyhteisöt ja ryhmät

Holistic Leadership-ryhmävalmennusta, työyhteisövalmennusta ja luentoja voit tilata omiin tarpeisiisi sopivana kokonaisuutena, joka sovitaan aina yhdessä ennen paketin muodostamista. Olen käynyt puhumassa ja valmentamassa mm. kouluilla, yrittäjäryhmissä, yhdistyksissä ym. Luennon tai valmennuksen teema voi olla esimerkiksi: 

  • itsensä johtaminen ja sisäinen yrittäjyys
  • erityisherkkyys voimavaraksi työelämässä ja johtajuudessa
  • hermoston toiminta, palautuminen ja stressi
  • tunnetaidot ja empatia työelämän parantajaksi
  • nuoret ja erityisherkkyys, itsetuntemus ja voimavarat

Luentojen hinnat alkaen 250€ (+alv 24%) 

Ota yhteyttä ja kartoitetaan teidän tarpeenne! tiia@tiiaojala.fi tai 045 3301426

ajankohtaista
robis kotiutumiskampanja

Robiksen kotiutumiskampanja

Meillä on perheessä uusia tuulia, kun kovan onnen rescue-koira Robis tarvitsi kipeästi paikan, jonne olisi tervetullut ja jossa pystyttäisiin työstämään tämän, Liettuasta lähtöisin olevan seniorin eroahdistusta. Robis on ollut nyt Suomessa parisen kuukautta, valitettavasti niin, että alkuperäinen kotiehdokas ei pystynyt häntä pitämään, eikä ensimmäisessä kotihoitopaikassakaan ollut resursseja työstää yksinolon ongelmaa pikkuhiljaa. Minulta pyydettiin apua, koska tiedossa oli kova koirakuumeeni, ja se, että meillä mahdollisesti olisi koiran mentävä kolo perheessä. Koska Robis on kaikin puolin mahtava tyyppi, ja ennen kaikkea tulee lasten kanssa hyvin toimeen (ehdoton edellytys tietysti sille, että minä pystyin edes harkitsemaan asiaa), Robis muutti meille muutama viikko sitten. Hän on nyt ensin kotihoidossa, koska aikataulu oli hyvin tiukka, ja sillä lailla olen saanut testattua, miten Robis sopeutuisi meille. Tällä hetkellä näyttää siltä, että erinomaisesti! Nyt tarvitaan vaan aikaa sille, että voimme totutella yksinoloon ihan pienin askelin. Tämä on sujunut niin, että jaksotan asiakastöitä ja käyn kotona ruokatunneilla, matka ei onneksi ole pitkä. Mutta jotta Robiksen ei tarvitsisi enää ikinä vaihtaa paikkaa ja totutella taas uusiin ihmisiin, käynnistetään Robiksen kotiutumiskampanja!

KOLMEN KERRAN INTENSIIVIVALMENNUKSET (etäyhteydellä) NYT ALENNETTUUN HINTAAN 250€ (ovh. 297€, sis. alv 24%)

Teemana mm.

  • erityisherkkyys voimavaraksi
  • itsensä johtaminen kohti sieluntehtävän mukaista visiota
  • hermoston toiminta, palautuminen ja kehollistuminen
  • holistinen näkemys johtajuudesta

Alennus on voimassa rajoitetun ajan, ja valmennuspaikkoja on yhteensä 10, joten toimi nopeasti, jos haluat tarttua tarjoukseen! Aloitamme aina alkukartoituksella, jossa kartoitamme juuri sinun tarpeesi mukaisen, tehokkaan mutta lempeän valmennussarjan. Ota yhteyttä 045 330 1426 tai tiia@tiiaojala.fi 

Onko sinulla kysyttävää, tai kaipaat johonkin lisätietoa? Laita minulle sähköpostia: tiia@tiiaojala.fi
tarinani
Lämpimin terveisin, Tiia, Holistic Leadership coach, kehon ja mielen hyvinvoinnin ammattilainen ja erityisherkkyyden kokemusasiantuntija