intuitio

Intuition viestien kuuntelu

intuition viestien kuuntelu

Miten intuition viestejä voi kuunnella? Miten päästä “sisälle” omaan kehoon, josta ne viestit tulevat, jos olemme eläneet lähes täysin mielessä. ajatustasolla? Tässä osassa Intuitio-juttusarjaa keskitymme yhteen lempiaiheistani: Intuition viestien kuuntelu, ja erityisesti kehollinen sellainen.

Oletko yhteydessä kehoosi?

Ihmiset ovat nykypäivänä niin irrallaan omasta kehostaan, että sen viestejä ei tunnisteta muutenkaan, saatikka sitten intuitiivisia viestejä, jotka eivät todellakaan ole niitä selkeimpiä ja “kovaäänisimpiä” kehon kaikista viesteistä. Päinvastoin, intuitio viestii hiljaisesti ja aavistuksenomaisesti. Intuitio on se, joka olisi mahdollista kuulla ennen kaikkia muita varoitusmerkkejä ja hätähuutoja, joihin keho joutuu turvautumaan silloin, kun intuitio on jätetty huomiotta.

Miten sitten olla kehossaan läsnä?

Tähän on niin monta eri mahdollista tapaa kuin on ihmisiäkin. Mikä toimii sinulle, löytyy vain kokeilemalla. Mutta esimerkkejä on vaikkapa:

1. Aistien hyödyntäminen

Tämä on yksi mielestäni helpoimmista tavoista päästä kehoyhteyteen. Hyödynnä aistejasi! Kun keskityt aistimaan ympäristöäsi, et voi olla mitään muuta kuin läsnä hetkessä, ja läsnä kehossasi. Se, mitä näet, kuulet, tunnet, haistat ja maistat, tapahtuu aina nykyhetkessä, ei menneessä eikä tulevassa. Sama toteutuu kehossasi: kun tietoisuutesi on ajatustasolla, voit vaeltaa menneissä tapahtumissa tai miettiä tulevaa, mutta kehossasi onnistut olemaan ja elämään juuri nyt. Kun harjoitat tietoisuutesi kohdistamista aisteihisi, vahvistat samalla yhteyttäsi kehoosi. Siten alat myös tunnistaa sen viestejä paremmin.

2. “Gut feeling” eli vatsanpohjan tuntemukset

Tämä on itselleni se vahvin intuition viestimiskeino, ja olen jo pitkään pyrkinyt kiinnittämään huomiota näihin tuntemuksiin ihan tietoisesti. Ei sitä turhaan vanha kansa sano, että on perhosia vatsassa, kun jotain jännittävää on tapahtumassa. Se ei ole ihan tuulesta temmattua, että juuri vatsanpohja meille kertoo kaikenlaisina tuntemuksina siitä, onko suunta oikea vai väärä, onko puristava tunne ikävä vai kihelmöikö hyvällä tavalla. Me nykyihmiset olemme vain ihan liian kiinni kaikessa muussa informaatiossa, kuin siinä, mitä kehomme meille kertoo. Emme osaa enää edes kävellä ilma, että askelmittari määrää tahdin, tai nukkua, ilman että sormus kertoo aamulla nukuimmeko hyvin vai huonosti. Kohta onnettomimmat meistä istuttavat kaiken maailman siruja ja implantteja sisällemmekin, niin että viimeinenkin mahdollisuus palata kehoyhteyteen ja luonnoliseen, intuitiiviseen tietoon on mennyttä. Toivon todella, että koska olet päätynyt lukemaan tällaista artikkelia, sinulla on vielä toivoa ja halu palata juurillesi- oman intuitiosi johdatukseen, eikä laitteiden ja koneiden.

3. Kehon puhdistaminen ja hermoston tasapainottaminen

Tämä on tärkeä osa kykyä kuunnella intuition viestejä. Jos me olemme kuormittuneita, täynnä kuona-aineita, aineenvaihdunta tukossa, syömme huonosti, juomme huonosti, lepäämme huonosti, liikumme vain vähän jne. Ja jos stressaamme, elämme elämää, joka vie meistä kaikki mehut, hermostomme käy ylikierroksilla… On tosi vaikea sieltä kaiken kuonan alta kuulla yhtään mitään aitoa ja merkityksellistä. En haluaisi sanoa tätä, koska se ei ole sitä, mitä haluamme kuulla, mutta ei ole oikotietä onneen. On pitkä matka omaan itseen, jos haluaa alkaa omaa intuitiotaan kuulla ja kuunnella. Koska se viestii vain sillä kielellä, jota aito, oikea sinä (=tietoisella, sielutasolla) ymmärrät. Ja jos sinä olet todella kaukana aidosta sinusta, on ensin putsattava pöytää ja purettava vääristyneitä kerroksia itsesi ympäriltä. Voit toki aloittaa samalla tarkemmin oman sisäisen äänesi kuuntelun, mutta todennäköisesti ensimmäiset viestit koskevat juuri sitä, että kaipaat kunnollista puhdistusta kaikesta turhasta ja kuluttavasta. Sitä viestiä kannattaa ehdottomasti kuunnella!

Tunnetko sen jo? Oma intuitiosi on heräämässä!

Tässä on nyt muutama vinkki siihen, miten aloittaa intuition kehollisten viestien kuuntelu, ja ylipäätään yhdistyä kehonsa kanssa samalle taajuudelle. Seuraavassa osassa kerron tarkemmin, mitä tehdä, ja mitä ei kannata tehdä, jos haluaa antaa enemmän arvoa oman äänensä kuuntelulle. Miten harjoittaa intuitiota, ja miten taas pahimmassa tapauksessa voi tukahduttaa sen kokonaan.

Jos tämä aihe kiinnostaa sinua, ja haluaisit oppia elämään paremmin yhteydessä omaan itseesi, voit liittyä mukaan ilmaiseen 5 päivän haasteeseen: Keho, sydän ja mieli samaan suuntaan. Siellä saat 5 päivän ajan vinkkejä, miten vahvistaa omaa kehollista läsnäoloa, kuunnella sydäntä ja intuitiota ja miten johtaa itseään kohti omannäköistä elämää.

Ja tulossa on myös ihana päiväretriitti tästä aiheesta: “Laskeudu kehoosi, antaudu omaan rytmiisi” Oriveden Eräjärvellä, Pirkanmaalla, 20.4.2024, jossa käymme läpi kehollista läsnäoloa, hermoston toimintaa, intuition kuuntelua ja kaikkea sitä, mikä vie meitä lähemmäksi aitoa, omaa itseämme. Käy lukemassa lisää ja ilmoittaudu mukaan, meille on luvassa ihana päivä luonnon ja hevosten lähellä, samanhenkisessä porukassa, itsemme äärellä! HUOM. Paikkoja on rajoitettu määrä, joten toimi pian, jos haluat mukaan.

Nyt vaan innokkaasti harjoittelemaan kehoosi yhdistymistä ja oman äänen kuuntelua! Se ei ole niin vakavaa, itse asiassa, mitä kepeämmin kykenet tähän suhtautumaan, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on. Koska kukaan ei ole niin hyvin kehonsa taajuudella, kuin leikkivä lapsi, joten koita kaivaa itsestäsi vähän lapsen mieltä mukaan tähän hommaan!

PS. Tämä artikkeli on toinen osa 3-osaisesta Intuitio-juttusarjasta, jonka ensimmäisen osan voit käydä lukemassa täältä. Kolmas osa julkaistaan tällä sivustolla lähiaikoina.

Sinua voisi kiinnostaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

[instagram-feed]