elämän tarkoitus henkinen kasvu hyvinvointi

Katoaako maailmasta aitous ja luonnollisuus

sielunsiskot ja -veljet haussa

Oletteko huomanneet, kuinka vähän enää arvostetaan luonnollisia, aitoja asioita? Yleisessä keskustelussa vallalla on kaiken teknisen, laboratorioissa kehiteltyjen ja keinotekoisten asioiden valtakausi. Koko ajan pienemmäksi jää joukko, joka luottaa autenttisiin, alkuperäisiin ja ikiaikaisiin konsteihin. Niihin, jotka isovanhempammekin ja sitä aiemmat polvet tunnistaisivat. Ja samaan aikaan ihmiset tulevat sairaammiksi, huonovointisemmiksi ja onnettomammiksi. Miksiköhän? Mieleen nousee kysymys: katoaako maailmasta aitous ja luonnollisuus?

Olen jo pitkään ihmetellyt tätä ruokateollisuuden ratkaisuissa. Miksi esimerkiksi kasvisruoka, joka itsessään, mahdollisimmn alkuperäisessä muodossaan olisi terveellistä ja hyvää, pitää muokata muotoon, joka näyttää ja maistuu lihajalosteilta, jotta ei ”tarvitse luopua mistään”? Ja lopputuloksena on todellisuudessa samaa lisäaineilla kyllästettyä höttöä, jota kaikki lihaa sisältävätkin einekset ovat. Niistä on terveellisyys kaukana! Mikä saa ihmiset vaihtamaan mahdollisimman vähän käsitellyn, aidon ja alkuperäisen ruuan lisäaine-coctaileihin? 

Entä sitten terveydenhuolto

Tämä vaatisi aivan oman postauksensa, mutta ihan muutaman epäkohdan mainitakseni: miksi saa sanoa, että jokin lääke tai rokote auttaa siinä ja tässä oireessa, mutta ruoan kohdalla tällaiset väittämät ovat laittomia? Vaikka me ensisijaisesti voisimme hoitaa terveyttämne jo kauan, ennen kuin sinne lääkärille tarvitsisi mennä, tekemällä parempia valintoja ihan jokapäiväisissä asioissa. Esim. siellä kaupan hyllyllä, tai kun on aika valita hissi tai portaat. Baari vai kuntosali, tai vielä parempi, lähimetsä? Miksei saa puhua siitä, kuinka tärkeää on omat valinnat ja elämäntavat terveyden todellisessa hoitamisessa ja vaalimisessa? 

Aidot asiat ja ihmiset parantavat, epäluonnollisuus kuormittaa 

Jotta meidän energiat pääsisivät virtaamaan vapaasti, meidän on poistettava kaikenlaisia tukoksia elämästämme ja itsestämme. Varsinkin, jos olet herkkä, tiedät varmasti miltä sinusta tuntuu, kun olet tukossa. Kun kroppa tuntuu raskaalta, syömäsi ruoka aiheuttaa pahaa oloa liian sokerin, rasvan tai lisäaineiden takia, olet ollut liian pitkään paikallasi vaikka puhelinta tuijottaen. Kaikki alkaa hidastua ja tuntua ylivoimaiselta. Ja tähän päälle vielä ihmiset, jotka imevät sinusta energiaa, käyttävät sinua omana sylkykuppinaan ja purkavat oman pahan olonsa muihin. Tunnistat heidät siitä, että kohdattuanne he lähtevät jatkamaan päiväänsä mieli keventyneenä, kun taas sinä jäät haukkomaan henkeä kuin jyrän alle jäänyt. 

Mitä voit saada tilalle, kun valitset aidon ja luonnollisen

Oletko koskaan antanut itsesi tuntea, miltä tuntuu kun valitset täysin toisenlaisen tavan elää? Kun ravitset itseäsi aidosti terveellisellä ruualla, pidät kehosi lempeässä liikkeessä, ruokit mieltäsi aidoilla, henkeä kohottavilla asioilla? Kun keskität energiasi sinulle tärkeisiin asioihin ja rakastat elämää kaikkine puolineen niin paljon, ettet halua tuhlata aikaa matalissa vesissä? Kuljet rytmissä, elämän luonnollisen virran mukana. 

Kun alat valita elämääsi enemmän asioita, jotka aidosti tekevät sinulle hyvää, kaikki muu jää automaattisesti vähemmälle. Elämä muuttuu kevyemmäksi. 

Palataan vähän matkaa taaksepäin, kauemmas kaikesta haitallisesta ja luonnollista olotilaamme rajoittavasta. Etsitään uudestaan aitous ja luonnollisuus, ja otetaan itse vastuu omasta hyvinvoinnistamme. Parannetaan yhdessä ensin itsemme, ja sitä kautta voimme vaikuttaa koko maailman energioihin. Jokainen ihminen säteilee ympärilleen energiaa, joten varmistetaan, että meidän energiat ovat hyviä ja parantavia.

katoaako maailmasta aitous ja luonnollisuus

Sinua voisi kiinnostaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

[instagram-feed]