Paitsi että valmennan, niin myös kirjoitan erityisherkkyydestä. Olen ollut innokas kirjojen lukija siitä asti, kun opin lukemaan 6-vuotiaana. Sen jälkeen ei ole varmasti ollut yhtään päivää, etteikö minulla olisi jokin kirja kesken, yleensä useampia. Olen kirjaston kanta-asiakas ja ihmettelen suunnattomasti, miksi kirjahyllyt ovat nykyään muka tarpeettomia huonekaluja!

Ja nyt ihan viime vuosina olen vihdoin uskaltautunut myöntämään itselleni, että myös oman kirjan kirjoittaminen on minulle suuri haave ja unelma. Et usko, kuinka onnessani olen, kun voin kirjoittaa tähän myös, että tästä unelmasta on tulossa totta parhaillaan.

kirjoitan erityisherkkyydestä

Erityisherkkyys ja henkinen herääminen- kohti omavoimaista elämää

Kirjoitan kirjaa erityisherkkyydestä ja henkisyydestä, molemmat asioita jotka ovat muuttaneet oman elämäni täysin. Kirja kulkee työnimellä Erityisherkkyys ja henkinen herääminen- kohti omavoimaista elämää. Se ilmestyy keväällä 2022 Basam Booksin kustantamana.

Tämä kirja on tarkoitettu ihmisille, jotka tunnistavat itsessään erityisherkkyyden piirteitä, ja haluavat oppia elämään niin, ettei herkkyys saa heitä tuntemaan itseään heikoksi tai huonommaksi kuin muut. He ovat kuulleet joitain tarinoita ja nähneet Instagramissa sitaatteja, joissa “herkkyys on supervoimani” ja “erityisherkkyys on vahvuutta”, mutta he eivät tiedä, miten voisivat itse alkaa uskoa tähän. Heillä on vain olo, että maailma vaatii heiltä liikaa, on liian raskasta imeä koko ajan muiden tunteita itseensä ja kantaa huolta aivan kaikesta. 

Tulen jakamaan blogissani tätä matkaa pelkästä haaveilusta julkaisseeksi kirjailijaksi. Olen saanut valtavasti kyselyitä siitä, miten onnistuin saamaan kustannussopimuksen. En itsekään todellakaan tiedä, aikajana ideasta sopimuksen allekirjoittamiseen oli noin 2 kuukautta ja yhtään aiempaa kokemusta minulla ei asiasta ole. Mutta tulen jakamaan tämänkin prosessin blogissa, joten jos olet oman elämäsi pöytälaatikkokirjailija, kannattaa ehdottomasti liittyä sähköpostilistalleni, jotta saat kaikki ajankohtaiset asiat ensimmäisenä.

EDIT: Sekä kustantajan että omien aikataulujen vuoksi kirjan kustannustoimittajalle lähteminen on siirtynyt. Toivon mukaan pääsemme työstämään käsikirjoitusta viimeistään syksyllä -22. Tiedotan prosessin etenemisestä matkan varrella!

[instagram-feed]