Hius- ja hyvinvointiyritys Kukkian Juuret tarjoaa mm.

  • parturi- ja kampaamopalvelut
  • hierontapalvelut
  • hyvinvointivalmennukset yksityis- ja yritysasiakkaille
  • koti- ja laitoskäynnit
  • ryhmä- ja työhyvinvointivalmennusta, kurssi- ja tapahtumatoimintaa
  • luentoja ja koulutusta

Olen Tiia Ojala, ammat(e)iltani kampaaja, koulutettu hieroja ja hyvinvoinnin valmentaja. Olen muuttanut Pälkäneelle, Rautajärven kylään marraskuussa -21, ja nyt on aika alkaa töihin täällä uudella kotiseudulla. Kukkian Juuret tulee on paikka, jossa uudistuvat sekä keho että mieli. Oli sinulla sitten tarve hiusten uudistamiselle, hieronnalle tai tarve puhua, olen täällä auttamassa.

Olen itse kulkenut pitkän matkan yritykseni kanssa. Ensi keväänä tulee täyteen 15 vuotta yrittäjyyttä, ja matkan varrella on tapahtunut paljon, monta kommellusta ja hyvää hetkeä. Olen aloittanut yritykseni kampaajana, 20-vuotiaana, tietämättä mitään yrittäjyydestä. Kaikki on opeteltu käytännössä, välillä myös kantapään kautta. Olen opiskellut työn ohessa kolme eri tutkintoa ja ollut kahdesti äitiyslomalla. Nyt kuopuksen kasvaessa hurjaa vauhtia aloitan työt ensin osa-aikaisesti, mutta sopimuksen mukaan joustavasti. Kysymällä aika löytyy varmasti!

Varaa oma aikasi:Tervetuloa tutustumaan!

Haluatko ostaa lahjakortin?

Voit ostaa lahjakortin näppärästi suoraan tästä! Valitse summa, täytä tarvittavat tiedot ja valitse vielä sopiva ulkoasu lahjakortille. Saat tilauksen jälkeen lahjakortin koodin, jolla voit hyödyntää lahjakortin liikkeessä. Koodin voit välittää lahjan saajalle miten haluat – sähköpostilla, printtaamalla PDF:n tai lisäämälle sen omaan onnittelukorttiin. Koodi on voimassa vuoden ajan.

Jos sinulle tulee kysyttävää lahjakortin oston suhteen, voit olla yhteydessä tiia@tiiaojala.fi tai 045 3301426.Löydät meidät täältä:

Kukkian Juuret

Keskitie 15, Luopioioinen

0453301426

tiiaojala.fi/kukkianjuuret

tiia@tiiaojala.fi

Seuraa myös somessa, niin pysyt kaikesta ajantasalla

Tiia Ojala, Kukkian Juuret

Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksi!

Toivottaa, Tiia