KURSSIT JA TAPAHTUMAT
Ilmoittautuminen

Kursseille ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomake kurssin myyntisivulla.

Lisätietoja tarvittaessa saat sähköpostilla: tiia@tiiaojala.fi

Ilmoittautuminen kurssille/tapahtumaan/retriittiin on sitova. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli kurssi on jo täynnä ilmoittautuessasi, jäät varasijalle. Jos kurssipaikkoja vapautuu, tiedustelemme varasijalla olevilta halukkuutta osallistua kurssille.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja ei käytetä markkinointiin, ellet ole antanut siihen erikseen lupaa.

Maksaminen

Kurssille ilmoittautumisen yhteydessä laskutetaan varausmaksu, josta on mainittu etukäteen myyntisivulla. Saat myös vaihtoehdot kurssin maksusta: joko kerralla varauksen yhteydessä, tai osamaksun ollessa mahdollinen, sen mukaisissa erissä.

Sovittua maksusuunnitelmaa on noudatettava. Jos haluat neuvotella eräpäivän muutoksesta, ole etukäteen yhteydessä tiia@tiiaojala.fi.

Ilmoittautumisen peruuttaminen

Kurssin maksamatta jättäminen tai ilmoittamatta kurssilta pois jääminen ei ole pätevä kurssin peruminen. Kurssimaksu tullaan perimään ilmoittautuneelta, mikäli ehtojen mukaista peruutusta ei ole määräaikaan mennessä tehty.

Kurssille osallistumisen voi perua viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista, ellei toisin ole sovittu. Myöhemmin perutuista ilmoittautumisista veloitamme täyden hinnan, jos korvaavaa henkilöä ei ole varasijalla kurssille tulossa.

Kurssille ilmoittautumisen voit perua ilmoittamalla siitä sähköpostitse osoitteeseen tiia@tiiaojala.fi. Perumisilmoituksen tulee olla perillä 14 vuorokautta ennen kurssin alkamispäivää. Laita peruutusviestiin nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi sekä kurssi, jota peruutus koskee.

Jos peruutat osallistumisesi kurssille vähintään 14 vuorokautta ennen kurssin alkua, palautamme jo maksetun kurssimaksun/varausmaksun tilillesi.

Poikkeuksena on kurssilaisen sairastuminen, jolloin peruminen onnistuu myös lähempänä kurssiajankohtaa. Sairastapauksen sattuessa kurssille osallistumisen voi perua lääkärintodistusta vastaan, jolloin olet oikeutettu kurssimaksun palautukseen TAI neuvottelemme korvaavasta palvelusta yksilöllisesti.

Muut henkilökohtaiset syyt eivät ole peruste kurssimaksun palautukselle. Tämä koskee myös kurssin jättämistä kesken.

Mikäli haluat sopia kurssimaksun eräpäivästä tai kysellä peruutuspaikkoja jo täyttyneille kursseille, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: tiia@tiiaojala.fi

Turvallisuus

Huomioithan, että kurssilaisia ei ole vakuutettu kurssipaikan tai palvelun tuottajan toimesta, joten huolehdithan halutessasi oman tapaturmavakuutuksen ottamisesta.

Muuta
Pidätämme oikeuden perua tai muuttaa kurssien ajankohtaa, sisältöä sekä järjestämispaikkaa.

Mikäli

-kurssi perutaan järjestäjän toimesta, tai
-kurssi siirretään, eikä uusi kurssiaika sovi sinulle, tai
-kouluttaja vaihtuu, etkä halua osallistua kurssille,
olet oikeutettu jo maksetun kurssimaksun palautukseen.

Kursseille saa osallistua vain terveenä. Sairastapauksen sattuessa osallistumisen saa perua (lääkärintodistusta vastaan) viime tipassakin, jolloin olet oikeutettu jo maksetun kurssimaksun palautukseen.

Pidätämme oikeuden palveluehtojen muutoksiin.

Tiia Ojala, Holistic Leadership valmennus, (2171818-5)

[instagram-feed]