Parantaja, paranna ensin itsesi

Tiia Ojala

Kohti vahvaa ydintä, sydämen kuuntelua kohti parantumista

Mikä sinua pidättelee?

Olet voimakas parantaja. Tunnet kivun muidenkin puolesta. Olet viettänyt ison osan elämästäsi auttamalla muita. Sinun ei tarvitse kuin kulkea kadulla, istua bussiin tai baaritiskille, niin johan siellä on joku tilittämässä sinulle elämäänsä, ja sinä kuuntelet. ”Olet niin hyvä kuuntelija” vieras poistuu, ja sinä jäät istumaan ja miettimään, miten tässä taas kävi näin.

Kuka sinua kuuntelee? Kenelle sinä voit tilittää? Kenelle sinä voit näyttää heikot hetkesi, varjosi, pimeät puolesi? Voitko sinä luopua siitä oletuksesta, että olet aina täydellinen, aina saatavilla ja aina valmis auttamaan muita?

Olet tullut jo pitkän matkan käsitellen tätä kipua. Kipua siitä, että olet jäänyt jotain paitsi. Olet keskittynyt niin isosti auttamaan muita, huolehtimaan muista, että olet unohtanut itsesi. Ja se on aiheuttanut haavoja. Olet pyrkinyt tukahduttamaan ne haavat, sivuuttamaan ja uskottelemaan itsellesi, ettei se haittaa. Mutta nyt tiedät, että se on aiheuttanut elämääsi tarpeetonta tuskaa. Se on hidastanut sinua, se heijastuu kaikkeen siihen, mitä haluat elämässäsi luoda ja saada aikaan. Se estää sinua nousemasta täyteen voimaan ja potentiaaliisi.

Sinulla on suuret suunnitelmat, ja ihan syystä

Olet tullut jo tarpeeksi pitkän matkan, jotta tiedät, mitä haluat elämältäsi, ja olet jo ottanut askeleitakin siihen suuntaan. Olet alkanut ymmärtää, kuinka paljon olet itsestäsi uhrannut, ja haluat korjata tilanteen. Sinulla on suunnitelmia, visio, mutta se tuntuu paljolta. Epäilykset uhkaavat ottaa vallan, ja kun päätät kulkea sitä kohti, samalla sekunnilla alkaa itsesabotointi. On niin paljon helpompaa pysyä vanhassa. Vai onko?

Meidän aivomme ovat ohjelmoitu niin, että kaikki tuttu ja ”turvallinen”, olkoonkin kuinka kauheaa tahansa, voittaa automaattisesti uusille urille lähtemisen. Negatiivinen vääristymä määrittelee sen, että pidämme lähtökohtaisesti uutta pelottavana ja vaarallisena, ja tuttua helppona ja turvallisena- vaikka asia olisi täysin päinvastoin. Tämä ei ole järjellä selitettävissä, eikä ohitettavissa. Meidän täytyy panostaa kokemukseen siitä, että meidän on turvallista edetä kohti unelmiamme ja niitä muutoksia, jotka tiedämme välttämättömiksi. Ne ovat välttämättömiä siksi. että nykyiset olosuhteet ovat meidät sairastuttaneet. Uudessa saamme parantua, ja voimaantua.

Tunnistatko itsesi

 • tiedät parantavat kykysi, kuunteluntaitosi ja aistit energioita
 • olet kulkenut henkisellä polulla jo hetken aikaa, mutta kärsit sisäisestä ristiriidasta: haluat uskoa olevasi oikealla tiellä, mutta sinusta tuntuu, että sinun kuuluisi olla jo pidemmällä
 • käytät kykyjäsi itsesi kustannuksella: luovut joko energiastasi, tai tingit palkkiosta, tai molempia
 • olet yrittäjä tai haaveilet yrittäjyydestä, ja haluat tuoda yritykseesi enemmän aitoa sinua ja elämäntehtävääsi
 • kamppailet rahan kanssa: teet joko montaa työtä, itseäsi näännyttäen, jotta saat laskut maksettua, tai olet jumissa sivutoimisuuden/työttömyyskorvausten/tai muun vastaavan viidakossa
 • yrität houkutella asiakkaita palvelujesi pariin kiertoilmaisuilla ja ympäripyöreydellä, koska epäröit tulla esiin omana itsenäsi
 • jos vasta haaveilet yrityksestä, sensuroit haaveestasi kertomista, kaunistelet ja puet sitä muottiin, joka ei olisi niin ”outo” muiden mielestä
 • et uskalla asettaa rajoja, ja päädyt siksi menettämään osia itsestäsi joka päivä
 • lykkäät omaa paranemistasi jatkamalla vanhoja käytösmalleja ja haitallisia kierteitä, vaikka tiedät, mitä olisi aika leikata pois
 • olet turhautunut ja tuskainen, vaikka yrität muistaa olla kiitollinen
 • elät pääsi sisällä ihan erilaista tarinaa, mitä oikeasti tapahtuu, koska haluaisit niin kovasti olla jo jossain muualla
Missä sinä haluat olla?
 • haluat seistä vahvana omilla jaloillasi
 • juuret maassa, pää pilvissä, visusti läsnä kehossasi niiden välissä
 • haluat olla Parantaja, isolla alkukirjaimella, häpeilemättä
 • haluat elää niin kuin opetat
 • haluat edelleen auttaa, mutta et enää itsesi kustannuksella
 • haluat muuttaa missiollasi oman maailmasi, jotta voit kasvaa ja muuttaa koko tätä maailmaa

Parantajan Vuosi-ryhmävalmennus alkaa 31.8.2024

Parantajan Vuosi on sinulle, joka kannat sisälläsi vahvaa sydäntä ja suonissasi virtaa parantajan veri.

Sinulle, joka olet löytänyt sielunpolkusi äärelle, ehkä jo kulkenutkin sitä pitkin, mutta koet, että jokin estää sinua pääsemästä eteenpäin ja kärsit siitä, ettet ole siellä, missä haluaisit olla. Sinä todella uskot siihen, mihin uskot, mutta silti jokin käsittelemätön asia uhkaa horjuttaa luottamustasi.

Sisäiset ristiriidat repivät sinua hajalle, samalla kun yrität viljellä kiitollisuutta ja noudattaa kaikkia mahdollisia ”sääntöjä” jotta olet henkinen oikealla tavalla.

Parantajan Vuosi on vuosi, jonka aikana autan sinua vapautumaan säännöistä, uskomuksista ja rajoitteista, ja löytämään sen, mitä sinä olet täällä tekemässä ja toteuttamassa, ja autan sinua myös löytämään tavan, jolla sinun kuuluu se toteuttaa. Ei kenenkään toisen mielipiteiden mukaan, vaan oman, sisäisen ohjauksesi avulla!

Parantajan Vuosi tarkoittaa:

Moduuli 1. Aidosti sinä

Päästä aito itsesi valloilleen, ilman mitään rajoituksia! Sinä saat luvan vapauttaa kaikki kykysi ja omistaa elämäsi, unohtaa kaikki sisäiset ristiriidat. Tähän moduuliin kuuluu, ennen valmennuksen alkua, Akashic Records-tulkinta (lue tästä lisää alta) ja aloitus-retriittipäivä, jossa tapaamme ryhmän kanssa, teemme vision ja kykyjen kartoittamisen harjoitukset, sekä opettelemme tasapainottamaan hermostomme, jotta työskentely oman vision ja matkan parissa sujuu ilman, että hermosto blokkaa etenemisen.

Moduuli 2. Parantaja, paranna itsesi

Muutamme tärkeysjärjestyksesi ja vanhentuneet käsityksesi siitä, miten tämän homman kuuluu mennä: itsesi auttaminen EI ole itsekästä, ja se ei ole väärin parantaa ensin itsensä, jotta voi isommin ja vaikuttavammin auttaa tätä koko maailmaa. Autan sinua ottamaan vastuun omasta itsestäsi, paranemisestasi, ja unelmiesi toteutuksesta.

Moduuli 3. Mikä sinua pidättelee?

Etsimme ja tiedostamme vanhat uskomuksesi, haitalliset käytösmallit ja ajatukset, jotka tiedostamattomina ohjaavat sinua poispäin visiostasi, mutta jotka, tietoisina niistä, voimme purkaa pois ja korvata hedelmällisemmillä, polkuamme tukevilla energioilla. Työskentelemme tässä moduulissa varjominän, triggereiden ja alitajunnan kanssa, joten tämä voi olla hieman haastava hetki. Varaa aikaa lepäämiselle, itsestä huolehtimiselle ja toipumiselle!

Moduuli 4. Sielun tehtävä ja uniikit lahjasi

Kasvatamme uskoasi ja ymmärrystäsi siitä, että sinulle on jokin elämää suurempi syy olla täällä, tässä ajassa, tässä olomuodossa. Kuka olet? Mistä olet tullut? Mikä on sinun tarinasi, kokonaisuudessaan? Miten se, mitä on tapahtunut, auttaa sinua jatkamaan tästä eteenpäin, voitokkaana, selviytyjänä? Sankarin matkan tärkein piste on kääntää vaikeudet voitoksi, heikkoudet vahvuudeksi, omistaa oma matka ja tarina. Sen me teemme tässä moduulissa.

Moduuli 5. Parantajan työ hedelmälliseksi liiketoiminnaksi

Tässä moduulissa pääsemme pureutumaan itse asiaan: oman yritysideasi hiominen, missio, strategia ja unelma-asiakkaasi, tuotteistaminen niin, että tunnet iloa, ylpeyttä onnistumisen riemua joka päivä tästä eteenpäin myydessäsi ja markkinnoidessasi palveluitasi, ilman että podet moraalista dilemmaa: onko oikein pyytää rahaa sieluntyöstä? Voinko puhua tästä, mitä minä teen, vai leimaannunko hörhöksi ja saan täyslaidallisen niskaan somessa? Luomme ja rakennamme energeettisen, parantavaa työtä tekevän yritysjohtajan liiketoimintamallin, joka tavoittaa omat unelma-asiakkaasi ja lyö luun kurkkuun kitisijöille.

Moduuli 6. Sielulähtöinen runsaus ja uusi rahatarina

Tässä ajassa ei voi kokonaan parantua, jos ei paranna suhdettaan rahaan. Ei siksi, että raha olisi itsessään mikään pakollinen arvo, mutta koska niin iso osa meidän haitallisesta uskomuspohjasta ja arvottomuuden tunteesta näkyy meidän rahatilanteessa- ja tarinassa. Jos kävisimme edelleen kauppaa oravannahoilla, olisi tämän moduulin nimi ”uusi oravannahkatarina”. Meidän täytyy irrottaa arvomme ihmisinä rahatilanteestamme, ja energiamme siitä, mikä on pankkitilimme saldo. Vasta, kun tästä yhtälöstä on päästy ja saatu puhdistettua arvon tunteemme, voimme siirtyä sielulähtöiseen runsauteen: siihen, että meillä on jo kaikki, mitä tarvitsemme. Me elämme runsauden energiassa, ja silloin se koskee kaikkea elämässämme, siis myös rahaa (niin kauan kuin se on meidän todellisuudessa maksuväline ja energianvaihdon väline). Energiat eivät valehtele, eikä niitä voi huijata: me joko elämme runsaudessa, tai emme. Ja se näkyy niissä tuloksissa, mitä saamme. Tähän me pureudumme tässä moduulissa, ja laitamme rahatarinasi uuteen uskoon.

Moduuli 7. Johtajaksi kasvaminen

Autan sinua kasvamaan henkisesti aikuiseksi, oman elämäsi, yrityksesi ja itsesi johtajaksi, jonka johdattajana ja tärkeimpänä neuvonantajana toimii oma sydän, ja reittinä oma sielunmatka. Vastuunotto vapauttaa elämään omannäköistä elämää: kun et ole tilivelvollinen, vaan vakaasti oman perustasi päällä, pääset käsiksi voimavaroihin, joita muuten jäisit vain odottelemaan. Odottamaan, että ne annettaisiin sinulle jostain ulkopuoleltasi. Johtajana toimiminen parantajan työssä tarkoittaa myös eettisten arvojen omaksumista: me emme ole vastuussa toisen kasvusta, emmekä me voi omia sitä. Me voimme vain tarjota olkapäätä, ymmärrystä ja opastamista oikean lähteen äärelle: ihmisen oman sisäisen äänen ja ohjauksen. Tätä minä tarjoan sinulle tässä valmennusohjelmassa. En tee paranemista puolestasi, enkä ota mitään gurun paikkaa matkallasi. Sinä olet sinun oma johtajasi.

Moduuli 8. Energiatyö ja luonnollinen elämä

Elämän on tarkoitus olla upeaa, virtaavaa, hengittävää ja luonnollista. Mitä enemmän pysähdymme luontoyhteyden ja energian äärelle, sitä paremmin tunnemme itsemme ja sielumme. Vahvistamme tätä yhteyttä joka päivä. Opettelemme maadoittumaan, hoitamaan itseämme luonnon keinoin, hengittämään ja rauhoittumaan luonnossa. Monelle meistä visiomme ja yrityksemme rakentaminen vaatii työtunteja tietokoneella, näkyvyyttä somessa ja kaikenlaista yhteydenpitoa ihmisiin, myös sellaisiin, jotka saattavat viedä meiltä voimavaroja ja energiaa. Jotta voimme hyvin, pysymme levollisina ja kykenemme suojaamaan energiamme, on vastapainoksi löydettävä oma tapa latautua luonnon ja parantavien energioiden avulla.

Moduuli 9. Sielusta käsin viestintä, markkinointi ja uskallus tulla näkyväksi

Näkyväksi tulo tällaisen asian kanssa on todella pelottavaa. Silloin, kun sydän on auki, se on myös haavoittuvainen. Tässä moduulissa, kun ensin kaikki muut palaset on laitettu balanssiin ja olemme vahvistaneet sinua, me käymme läpi sielulähtöistä markkinointia ja näkyväksi tuloa. Totta kai olet jo tehnyt markkinointia, olet ottanut askeleita tähän suuntaan, mutta nyt me alamme rakentaa imperiumiasi. Uskalla tulla näkyväksi, isosti, jotta voit todella alkaa muuttaa maailmaa oman missiosi mukaisesti!

Moduuli 10. Päätösseminaari ja juhlat

Vuosi on kulunut! On aika juhlia! Moduuli 10 on toinen tämän valmennuksen moduuleista, jonka ääreen me kokoonnumme fyysisesti samaan paikkaan. Olemme ylittäneet itsemme, olemme kulkeneet yhdessä kokonaisen vuoden ajan, ja jokainen meistä on kokenut transformaation, juuri sellaisen, joka omalla sielunpolulla on ollut tarpeen, ajankohtaista ja tarkoitettua. Tämä matka on voinut olla hyvin erilainen eri ryhmän jäsenten kohdalla: joku on lähtenyt liikkeelle syvistä varjoista ja päässyt valon puolelle, joku on saattanut olla jo yhtä askelta paitsi täyttymyksestä, ja on päässyt koko vuoden etenemään harppauksilla. Muistetaanhan, että kateus ei ole tietoisia, henkisesti aikuisia varten: me juhlimme jokaisen matkaa sellaisena, kuin sen on ollut tarkoitus toteutua. Tämä juhla ja päätösseminaari järjestetään elo-syyskuun vaihteessa 2025, ja sen yksityiskohdat sovitaan ryhmän kanssa lähempänä. Jokainen saa Parantajan Vuosi-todistuksen, ja muut juhlamenot kuuluvat myös asiaan.

Hei, olen Tiia,

Holistic Leadership coach, hyvinvoinnin moniammattilainen sekä erityisherkkyyden kokemusasiantuntija, ja olen kulkenut tämän täsmälleen saman matkan, rikkinäisestä ja haavoitetusta, heikosti omaa ääntäni kuulevasta kohti vahvasti omilla jaloillani seisovaa parantajaa, johtajaa ja oman yritykseni luotsaajaa kohti omaa visiotani- jonka osa tämä valmennusohjelma on. Se syntyi puhtaasti omaa sisintäni kuunnellen, ja vasta, kun aika oli kohdallani täysin oikea. Vielä jokin aika sitten en olisi pystynyt kirjoittamaan auki tätä kaikkea, mitä tältä sivulta nyt luet.

Minulla oli itselläni tiellä blokkeja, valheellisia uskomuksia, käsittelemätöntä, rajoittavaa energiaa ja itsesabotaasia. Olen tehnyt vuosia näiden puhdistustyötä. Piilossa, hitaasti, tuskallisestikin. Koska minä valitsin kulkea liian pitkään yksin. Se oli yksi ydinuskomuksistani, jonka sain vasta viimeisten joukossa purettua: minun kuuluu auttaa muita, mutta selvitä kaikesta itse, ilman kenenkään apua. Tämä oli todella haitallinen uskomus, joka on aiheuttanut mielipahaa, turhaa surua, huonouden tunnetta ja konkreettisia vaikeuksia, puhumattakaan siitä, miten epätasapainoon sain omat ihmissuhteeni, ja täysin turhaan.

Kunnes tein itselleni Akashic Records-tulkinnan (saat sen myös, jos lähdet mukaan Parantajan Vuoteen). Se on eräänlainen energianpuhdistus ja astrologisen tulkinnan tyyppinen luenta samassa paketissa. Siinä tutustumme sinun sieluusi: sen tyyppiin, ominaisuuksiin, energianlähteisiin- sekä myös siihen, mitä juuri sinun sielusi matkaan on mahtunut, tapahtumia, joissa on päässyt kertymään negatiivista karma-energiaa, haitallisia sielunsopimuksia ym. Ja tulkinnan päätteeksi puhdistamme sinulta kaikki energiat, jotta voit vapaammin alkaa tehdä valintoja, jotka sopivat sinulle, sinun tehtävääsi. Tämä oli omalla polullani ensimmäinen sellainen iso tekijä, joka linjasi minua todellisen itseni ja luontoni kanssa. Tästä opin, kuinka jotkin asiat, joita olin pitänyt täytenä totena (kuten että minun kuuluu tehdä työni yksin, ja pitäytyä tietynlaisessa, rajallisessa toimintamallissa), olivat itse asiassa seurausta edellä mainitusta itse pärjäämisen pakosta. Se blokkasi minulta erään tärkeimmistä energianlähteistäni: yhteisöllisyyden, ja empatialla johtamisen taidon. Tämä oli alkusysäys sille missä nyt olen ja mihin olen yritystäni viemässä: valmistun Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnosta marraskuussa, ja tulevaisuuden visiooni kuuluu vahva kasvu tiimin avulla, jota johdan valmentavalla, intuitiivisella ja empaattisella otteella.

Akashic Records-tulkinnan jälkeen olen noudattanut siitä saamaani ohjausta, olen säännöllisesti puhdistanut omat energiani, olen muuttanut elämääni todellakin dramaattisella tavalla (lähes kaikki on mennyt uusiksi, ja tiedän, että muutokset jatkuvat niin kauan, että kaikki on linjassa sieluntehtäväni kanssa) ja nyt avaan tämän mahdollisuuden myös sinulle. Kun lähdet mukaan Parantajan Vuosi-valmennukseen, ihan ensimmäinen asia, minkä saat, on oma Akashic Records-tulkintasi. Se tehdään valmennuksen aluksi, jotta, kun me ryhmänä tutustumme ja tapaamme aloitus-retriittipäivässä 31.8.-24, kaikilla osallistujille on jo ”puhdas kartta”. Pääsemme aloittamaan puhtaalta pöydältä, ja luomaan uusia energianlähteitä, avaamaan reittejä, jotka ovat olleet tukossa ja ryhmäytymään ilman, että kukaan on haitallisten energioiden hallitsema.

Ps. Teen näitä tulkintoja myös erikseen, joten jos kiinnostuit nimenomaan tulkinnasta, ota yhteyttä tiia@tiiaojala.fi

Parantajan vuosi-ryhmävalmennus alkaa 31.8.2024

Ennakkomyynti käynnissä nyt! 12 kk:n valmennusmatka on normaalihinnaltaan 3333€ tai 11 kk:n maksusuunnitelma 333€/kk (yht. 3663€)

Early Bird-hinta on 2882€ tai 11 osassa 262€/kk (yht. 2882€)

Kerro, kysy, lähetä palautetta. Kaikki viestit ovat minulle yhtä tärkeitä ja luen ja vastaan jokaiseen henkilökohtaisesti. Terveisin, Tiia

Early Bird-hinta on voimassa, kun lähdet mukaan viimeistään 15.8.2024 . Ilmoittautumisen yhteydessä saat sopimusehdot, ja maksusuunnitelman ensimmäinen erä toimii varausmaksuna. Loppusumma maksetaan valintasi mukaan joko kerralla valmennuksen alkaessa, tai maksusuunnitelman mukaisesti.

Ensimmäisen moduulin järjestelyt (tapahtumapaikka ym.) ovat vielä kesken, päivitän sinulle sekä tänne sivulle tiedot heti, kun mahdollista. Joka tapauksessa päiväretriitti tullaan pitämään Etelä-Suomen tai Pirkanmaan alueella, +-2 tuntia pääkaupunkiseudulta.

[instagram-feed]