Puhuja/kouluttajapalvelut ja ryhmävalmennukset

Olen Tiia Ojala, valmentaja, kirjoittaja ja erityisherkkyyden kokemusasiantuntija. Olen toiminut yrittäjänä yli 15 vuotta, kolmella eri toimialalla. Olen myös äiti, ollut 17-vuotiaasta.

Olen elänyt kahdenlaista elämää. Kun itsetuntemukseni oli hukassa enkä ymmärtänyt erityisherkkyyttäni, olin uhrautuja, muiden miellyttäjä ja kannoin koko maailman murheita omilla harteillani. Ajoin itseni ongelmiin sekä yritykseni, talouteni että terveyteni kanssa.

Kun tilanteen oli pakko muuttua, minun oli alettava muuttaa itseäni, koska resursseja mihinkään muuhun ei ollut. Tästä alkoi matka itseeni, ja se on parasta mitä minulle on tapahtunut. Kun aloin ymmärtää itseäni ja erityisherkkyyttäni, kykenin murtamaan rajoittavia uskomuksiani ja alkaa elää elämää jota oikeasti halusin, ainaisen uhrautumisen sijaan.

Ja nyt saan olla auttamassa muita tekemään saman: yrityksessäni valmennan erityisherkkiä ja henkisiä ihmisiä murtamaan omat rajoittavat uskomuksensa ja elämään unelmiansa todeksi. Kirjoitan tällä hetkellä kirjaa nimeltä Erityisherkkyys ja henkinen herääminen- kohti omavoimaista elämää. Se ilmestyy Basam Booksin kustantamana keväällä 2022. Pidän koulutuksia ja ryhmävalmennuksia, sekä käyn puhumassa erityisherkkyydestä, itsetuntemuksesta ja itsensä kehittämisestä yrityksissä, yhdistyksissä ja monenlaisissa yleisötilaisuuksissa. Olen HSP Suomi ry:n kokemusasiantuntija. 

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan teidän tarpeenne ja räätälöidään teille sopiva koulutus tai luento!

Tiia Ojala, valmentaja, hyvinvoinnin moniammattilainen, kirjoittaja ja erityisherkkyyden kokemusasiantuntija 

Kerro, kysy, lähetä palautetta. Kaikki viestit ovat minulle yhtä tärkeitä ja luen ja vastaan jokaiseen henkilökohtaisesti. Terveisin, Tiia
[instagram-feed]