Herkkänä Bisneksessä

219,00 

Tämä valmennus on suunniteltu sinulle, herkkä yrittäjä tai yrittäjyydestä haaveileva, joka kaipaat tasapainoa työn ja elämän välille, haluat löytää oman tarkoituksesi ja uskaltaa totetuttaa sen käytännössä. Olet kyllästynyt kompromisseihin, jättämään itsesi aina viimeiselle sijalle ja lykkäämään unelmiesi toteutumista.

Kuvaus

Tämä valmennus on sinulle, erityisherkkä yrittäjä/yrityksestä haaveileva

Herkkyys mielletään usein heikkoudeksi ja herkät ihmiset ujoiksi seinäruusuiksi, jotka myötäilevät muita, jättäessään itsensä viimeiselle sijalle. Tämä ei kuitenkaan pidä alkuunkaan paikkaansa, ja minä aion todistaa sen sinulle.

Erityisherkkyys on synnynnäinen piirre, joka on aikojen alusta asti toiminut selviytymiskeinona: jonkun laumasta on täytynyt olla se, joka ei suinpäin syöksy vastustajan kimppuun, vaan ymmärtää harkita ennen kuin toimii. Karhu vastassaan ihminen on aika heikoilla, vaikka kuinka olisi adrenaliinin vallassa. Myöskään kaikkia kasveja ei voi harkitsematta syödä, jotkut ovat myrkyllisiä. Joskus on viisainta perääntyä, eikä aina taistella.

Herkkyys tarkoittaa suurta viisautta, harkitsevuutta, eri näkökulmien punnitsemista, asettumista toisen asemaan, luovuutta, intuitiota ja empaattisuutta.

Kuitenkin nykypäivänä suositaan ulospäinsuuntautuneita, energisiä ja sosiaalisia taipumuksia, eivätkä herkät löydä mitään muuta keinoa kuin vain jaksaa, mukautua, tai sitten eristäytyä tyystin. Ja jos puhutaan yrittäjyydestä, kaikki nämä ovat huonoja vaihtoehtoja.

 

Herkkä yrittäjä, löydä oma voimasi

Tämä valmennus on suunniteltu sinulle, herkkä yrittäjä tai yrittäjyydestä haaveileva, joka kaipaat tasapainoa työn ja elämän välille, haluat löytää oman tarkoituksesi ja uskaltaa totetuttaa sen käytännössä. Olet kyllästynyt kompromisseihin, jättämään itsesi aina viimeiselle sijalle ja lykkäämään unelmiesi toteutumista.

Sinä tiedät, että sinulla on paljon annettavaa. Olet harkinnut tätä jo niin pitkään, unelmoinut ja suunnitellut, miettinyt ja vertaillut vaihtoehtoja. Mutta kaikki konkreettinen laahaa alkutekijöissään, koska et uskalla ottaa niitä isoimpia askeleita: tulla esille, laittaa itseäsi haavoittuvaan asemaan, puhua ääneen unelmastasi.

Sinulla on lupa toteuttaa unelmasi ja laittaa itsesi etusijalle. Sinä saat menestyä elämäntehtävässäsi, tekemättä kompromisseja. Saat ottaa kaikki lahjasi käyttöön, ja elää visiosi todeksi. Minä autan sinua tässä.

Valmennuksen lupaus sinulle on, että tämän jälkeen olet tehnyt pohjatyön menestyvälle yritykselle, jota johtaessa sinun ei tarvitse piilottaa herkkyyttäsi eikä polttaa itseäsi loppuun. Osaat asettaa rajat, niin muille ihmisille kuin itsellesikin. Laitat oman hyvinvointisi etusijalle. Uskallat tulla esille ja arvostat omaa työtäsi. Tämä näkyy kaikissa päätöksissäsi ja toimissasi, kun muutat elämäntehtäväsi menestyväksi yritystoiminnaksi.

  • Tämä on sinulle, joka:
  • Tunnet olevasi herkkä, välillä liiankin kanssa
  • Epäilet omaa osaamistasi, kykyjäsi ja mahdollisuuksiasi
  • Haluaisit työllistää itsesi ja ehkä jopa saada mukavan elintason yrityksesi avulla
  • Kompastut kerta toisensa jälkeen uskon puutteeseen, itsesi aliarvioimiseen ja epävarmuuteen
  • Kuitenkin, jokin sisälläsi sanoo, että sinulla on jokin suurempi merkitys: annettavaa muille kaltaisillesi, jotka kokevat samaa, mistä sinä olet mennyt läpi ja selvinnyt voittajana

Oletko valmis löytämään kutsumuksesi, oman voimasi, ja luomaan niistä menestyvän bisneksen?

Tule mukaan Herkkänä Bisneksessä-valmennukseen!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Herkkänä Bisneksessä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *