Valmennus

90,00 

Valmennus voi toimia parhaimmillaan avaimena, joka avaa lukkoja siellä, missä olet ajatellut olevasi täysin jumissa tai kyvytön muuttamaan tilannetta. Valmennuksen avulla ihmiset pystyvät uskomattomiinkin elämänmuutoksiin. Osta ja varaa ensimmäinen aikasi! Huom.  Valmennus toteutetaan etänä, puhelulla tai videoyhteydellä, joten voit varata ajan, asuit sitten missä hyvänsä.

Kuvaus

Valmennus

Valmennus auttaa ihmistä muuttamaan omaa ajatteluaan ja sitä kautta koko elämäänsä. Joskus ihminen tarvitsee toista näkökulmaa, peiliä omille ajatuksilleen, oikein ajoitettuja kysymyksiä, jotta tutut, urautuneet ajatus- ja uskomuskehät saadaan katkaistua. Valmentajan tehtävä ei ole neuvoa, laittaa sanoja valmennettavan suuhun eikä astua asiakkaan varpaille tämän omaa elämää koskevissa prosesseissa. Mutta se, mitä valmentaja voi tehdä, on tukea valmennettavaa omalla matkallaan ja antaa työkaluja, joilla omat haaveet, unelmat ja tavoitteet tulevat huomattavasti helpommin saavutettaviksi.

Nyt tarjouksessa 60€! (norm. 90€)

voimassa avajaisten ajan

 

Valmennus sopii sinulle, kun:

  • kaipaat elämääsi muutosta
  • olet kyllästynyt joihinkin samoina toistuviin, jumiutumisen tai epätoivon tunnetta aiheuttaviin olosuhteisiin elämässäsi
  • haluat saavuttaa tavoitteesi ja unelmasi
  • sinulla on jokin visio omasta tarkoituksestasi, mutta toteuttaminen ontuu
  • olet valmis elämään syvemmin omassa voimassasi ja purkamaan rajoittavat uskomukset tieltäsi
  • pystyt sitoutumaan muutoksiin ja olet valmis ottamaan itse vastuun omasta elämästäsi

Valmennus ei sovi, jos:

  • haluat, että joku antaa sinulle valmiit vastaukset ja toteuttaa puolestasi
  • jos sinulla on masennusta, mielenterveyden kanssa haasteita tai sellainen olo, että sinun olisi parempi ottaa yhteyttä terapeuttiin (joskus tilanne voi olla se, että valmennusta ja terapiaa voi hyödyntää yhtä aikaa, mutta tästä kannattaa aina erikseen mainita ja konsultoida mielenterveyden ammattilaista)

Valmennuksen hyödyt

Valmennus voi toimia parhaimmillaan avaimena, joka avaa lukkoja siellä, missä olet ajatellut olevasi täysin jumissa tai kyvytön muuttamaan tilannetta. Valmennuksen avulla ihmiset pystyvät uskomattomiinkin elämänmuutoksiin. On todella arvokasta, kun muutosprosessissa on mukana joku, joka auttaa meitä näkemään uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia, avaa omaa ajatustamme ja vahvistaa uskoamme itseemme. Hyvä valmentaja pitää myös huolen, että omat rajoittavat uskomuksemme eivät saa meitä innokkaan alun jälkeen sabotoimaan itseämme, palaamaan vanhaan tai luovuttamaan kesken. Valmennus auttaa ihmistä muuttamaan omaa ajatteluaan ja sitä kautta koko elämäänsä

Osta ja varaa ensimmäinen aikasi!

Tällä ensimmäisellä kerralla me kartoitamme tilanteesi, ja muodostamme sinulle tavoitteen. Jos tavoite vaatii useamman valmennuskerran, sovimme ensimmäisellä kerralla sinulle sopivasta paketista, josta vähennetään jo ostamasi ensimmäisen valmennuskerran hinta.