Valmennukset herkille, henkisestä kasvusta ja itsensä kehittämisestä kiinnostuneille, jotka haluavat löytää vahvuutensa ja toteuttaa unelmansa, ilman rajoituksia ja itsensä vähättelyä.

Joskus ihminen tarvitsee toista näkökulmaa, peiliä omille ajatuksilleen, oikein ajoitettuja kysymyksiä, jotta tutut, urautuneet ajatus- ja uskomuskehät saadaan katkaistua. Valmentajan tehtävä ei ole neuvoa, laittaa sanoja valmennettavan suuhun eikä astua asiakkaan varpaille tämän omaa elämää koskevissa prosesseissa. Mutta se, mitä valmentaja voi tehdä, on tukea valmennettavaa omalla matkallaan ja antaa työkaluja, joilla omat haaveet, unelmat ja tavoitteet tulevat huomattavasti helpommin saavutettaviksi.

Valmennus sopii sinulle, kun:

  • kaipaat elämääsi muutosta
  • olet kyllästynyt joihinkin samoina toistuviin, jumiutumisen tai epätoivon tunnetta aiheuttaviin olosuhteisiin elämässäsi
  • haluat saavuttaa tavoitteesi ja unelmasi
  • sinulla on jokin visio omasta tarkoituksestasi, mutta toteuttaminen ontuu
  • olet valmis elämään syvemmin omassa voimassasi ja purkamaan rajoittavat uskomukset tieltäsi
  • pystyt sitoutumaan muutoksiin ja olet valmis ottamaan itse vastuun omasta elämästäsi

Valmennuket eivät sovi, jos:

  • haluat, että joku antaa sinulle valmiit vastaukset ja toteuttaa puolestasi
  • jos sinulla on masennusta, mielenterveyden kanssa haasteita tai sellainen olo, että sinun olisi parempi ottaa yhteyttä terapeuttiin (joskus tilanne voi olla se, että valmennusta ja terapiaa voi hyödyntää yhtä aikaa, mutta tästä kannattaa aina erikseen mainita ja konsultoida mielenterveyden ammattilaista)

Valmennuksen hyödyt

Valmennus voi toimia parhaimmillaan avaimena, joka avaa lukkoja siellä, missä olet ajatellut olevasi täysin jumissa tai kyvytön muuttamaan tilannetta. Valmennuksen avulla ihmiset pystyvät uskomattomiinkin elämänmuutoksiin. On todella arvokasta, kun muutosprosessissa on mukana joku, joka auttaa meitä näkemään uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia, avaa omaa ajatustamme ja vahvistaa uskoamme itseemme. Hyvä valmentaja pitää myös huolen, että omat rajoittavat uskomuksemme eivät saa meitä innokkaan alun jälkeen sabotoimaan itseämme, palaamaan vanhaan tai luovuttamaan kesken.

Lue, mitä asiakkaani ovat sanoneet omista valmennuskokemuksistaan kanssani:

”Olen todella tyytyväinen saamaani tukeen itseni ja unelmieni selkeyttämisessä ja rohkaisusta, jota olen saanut. Ilman tätä tukea en olisi edennyt kaiken tämän kanssa, mitä elämässäni ja minussa on. On ollut suunnatonta kaipuuta omanlaiseen yrittäjyyteen näissä puitteissa vankassa maaseutuympäristössä suuren perheen äitinä ja suunnaton halu paljon työn keskellä ja keskeltä suunnata huomio johonkin hyvin ainutkertaiseen ja herkkään, virittäen itseänsä yrittäjyyden muotoihin ja mahdollisuuksiin, joita on sisimmässään kantanut vuosikymmenet. Olen saavuttamassa suurimmat unelmani, mitä en oikein ole uskaltanut haaveillakkaan saavani toteuttaa.”

Nainen, yrittäjä ja äiti, joka aloitti oman hyvinvointialan yrityksensä valmennuksen aikana

”Olen tehnyt sun verkkovalmennusta innolla tän syksyn ja nauttinut siitä tosi paljon, kiitos aivan mahtavasta kurssista, multa tulee ainakin 5-star review! ”

Olin Tiian unelmakartta-livevalmennuksessa. Hänellä on loistava energia tehdä työtään ja vaikka ryhmämme oli pieni, niin pääsimme alun kevyemmän osuuden jälkeen, niin pureutumaan syvällisempiin asioihin. Energiatasoni oli kurssipäivien jälkeen todella energinen ja kun otin tekniikoita käyttöön, niin huomasin, että sillä oli todella suuri vaikutus jaksamiseeni kotona. Lämpimät suositukset!

Kiitollinen mieli taas tämänkin päiväisestä valmennuksesta! Se loi toivoa. Ehkä tämä munkin yritys tästä ja pääsen toteuttaan omia unelmiani.. Ihana, että mut johdatettiin sun valmennukseen

Valmennukset

Valmennus voidaan toteuttaa etänä tai paikan päällä Kukkian Juuret-liikkeessäni

Luopioisissa. Mainitse etä-tapaamisesta (puhelu tai videopuhelu) varauksen yhteydessä. Jos et tiedä, mikä olisi sinulle oikea valmennus, valitse aika alkukartoitukseen. Silloin kartoitamme tarpeesi yhdessä.

Oletko valmis aloittamaan?

Kiinnostaako valmennukset, ja haluat lisätietoja ennen ajan varaamista?

Ota yhteyttä, niin palaan asiaan mahdollisimman pian! Kartoitetaan yhdessä, onko valmennukseni juuri sinua varten.

Kerro, kysy, lähetä palautetta. Kaikki viestit ovat minulle yhtä tärkeitä ja luen ja vastaan jokaiseen henkilökohtaisesti. Terveisin, Tiia
[instagram-feed]